Stránky

Translate

pátek 30. listopadu 2012

Jak to vidí Kub-Budha kam se podivám

Tak a je to na me abych projevil trochu basnickeho streva, protoze Hanca vedle me spi jak zabita...
Nase cesta pokracovala dalsi den na Wat arun (jakysi budhisticky chram kouknete na fb na fotky). Vyuzili jsme opetovne nasi oblibene lodni dopravy, i tak to byla od pristavu opet streka zato jsme zase videli peknou molo stezku a kousek opravdoveho bangkockeho sqvotu-chodnik vedl skrz obyvaky mistnich obyvatel- obcas se musel clovek prikrcit aby nevadil ve vyhledu nebo preskocit vsudy pritomne psy, nastesti vsem jsme byli uplne ukradeni.
Vecer probíhal v Bangkoku festival svetel - lide po obou brezich reky pousteli na hladinu takove cupr kvetinove kolace dokonale nazdobene se svickou a frantiskama.Svicky na nich moc dlouho nehorely neb na rece byly takove vlny, ze by je u stredozemaku chorvati zavideli. Jednoznacne, ale nejvetsim trhakem byly kycovite vyzdobene vojenske lode(kounete na fb na fotky) ruzovy sloni, tanecnice a dalsi ptakoviny. Vcelku fajn den, sli jsme brzy spat protoze pristi den byl ve  znameni vstavani v pul devate rano a konecne dohnani casoveho posunu.
Tak tento den byl plny ukolu - okouknout vsechny budhy v okoli vcetne toho leziciho, a nalodit se do nocniho vlaku smer lezecka meka krabi jupijej :-) Vstvani bylo peklo teda aspon pro me, ale zabalili jsme a odnesli batohy na recepci a hurra na budhy a ze jich bylo. Zacali jsme hned za hotelem kde byl meditujici budha coz je pry velka zvlastnost vsude jinde jen odpociva ci co no nevim...

Žádné komentáře:

Okomentovat